Ugrás a tartalomra
skupstinavojvodine.gov.rs

A Boszniai Szerb Köztársaság parlamentjében tett látogatást a tartományi képviselőház delegációja

2022.11.14
18:17
2022.11.14
18:32
Forrás
Pannon RTV
Összefoglalták az eddigi együttműködés eredményeit, tapasztalatait, benyomásait.

A Boszniai Szerb Köztársaság parlamentjében tett látogatást a tartományi képviselőház delegációja. Pásztor István, a Tartományi Képviselőház elnöke, Aleksandra Maletić alelnökkel és Nikola Banjac főtitkárral, valamint Nedeljko Čubrilovićtyal, a Boszniai Szerb Köztársaság parlamentjének elnökével kifejezte meggyőződését, hogy Vajdaság és a Boszniai Szerb Köztársaság együttműködésének az elkövetkező időszakban is állandónak kell lennie.

Pásztor szerint Vajdaság hajlandósága az együttműködés javítására megkérdőjelezhetetlen. Összefoglalták az eddigi együttműködés eredményeit, tapasztalatait, benyomásait. A személyes kapcsolatok hozzájárultak ahhoz, hogy az elmúlt években jóval kiterjedtebbé vált az együttműködés a két parlament között, mondta Pásztor. Azt is hozzátette, tekintettel arra, hogy a Boszniai Szerb Köztársaság parlamentje holnap alakul meg az új összetételben, biztos abban, hogy az intézményi együttműködés folytatódik.

Pásztor István
Boszniai Szerb Köztársaság

Most

15:34, Frissítve: 15:41

LeBron került az élre

LeBron James, a Los Angeles Lakers sztárja megdöntötte Kareem Abdul-Jabbar rekordját, ezzel ő lett az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság történetének legeredményesebb játékosa.
13:55, Frissítve: 16:03

Most az orvos jött a páciensekhez Bezdánban

Ultrahangvizsgálatok, teljes vérkép készítése, cukorbetegek ellenőrzése, EKG-vizsgálat - ezeket a vizsgálatokat végezték Bezdánban a zombori Dr. Đorđe Lazić Egészségház szakorvosai egy új program keretében.

Népszerű