Ugrás a tartalomra

A bővítési folyamat reformjáról tárgyal az Európai Tanács

2019-11-17
19:05
2019-11-17
19:27
Forrás
Tanjug
Kedden tárgyal az Európai Tanács a bővítési folyamat reformjáról - írja a Tanjug hírügynökség.

A november 19-i ülésen az uniós tagállamok miniszterei várhatóan a jelenlegi helyzetről egyeztetnek és érintik a bővítés kérdését is. A tervek szerint szóba kerül majd Franciaország javaslata, Emmanuel Macron francia elnök ugyanis korábban a bővítési folyamat átalakítását helyezte kilátásba. A keddi egyeztetésen nem várható végleges álláspont kialakítása a tagállamok részéről - írja a Tanjug meg nem nevezett forrásokra hivatkozva.

Európa Tanács

Most

21:28, Frissítve: 23:30

Újabb vajdasági magyar az olimpián

Kijutott az olimpiára a szerbiai férfi asztalitenisz válogatott miután óriási bravúrt végrehajtva Hongkongot is legyőzte az ötkarikás játékok kvalifikációs tornáján.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Január 18-a Piroska napja

Időjárás szempontjából a mai napnak különleges jelentése van, ugyanis, ha Piroska napján fagy, negyven napig el nem hagy - tartja a mondás.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.