Ugrás a tartalomra

Branko Ružić lesz az oktatási miniszter

2020.10.27
09:27
2021.03.01
10:52
Forrás
Szerbiai RTV
Branko Ružić lesz az oktatási, tudományügyi és technológiai miniszter az új szerb kormányban - erősítette meg az erről szóló korábbi információkat a Szerbiai Szocialista Párt.

 Ružić egyben első miniszterelnöke is lesz a kabinetnek. Az SZSZP egy további tárcanélküli minisztert is ad az új kormányba. Novica Tončev tárcanélküli miniszter lesz. A szerb parlament tegnap fogadta el a minisztériumokról szóló törvényt, ennek értelmében 21 minisztériuma lesz az új kormánynak. Ana Brnabić miniszterelnöki expozéját holnap mondja el a képviselőházban, amely várhatóan meg is szavazza az új kabinetet.

Novica Tončev
miniszter
kormány
Szerbia
Szerbiai Szocialista Párt
SZSZP
Branko Ružić

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.