Ugrás a tartalomra
Brexit

A brexitről folyt parázs vita az Európai Parlamentben

2018-03-13
21:37
Forrás
euronews.com
Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke kijelentette, hogy az Egyesült Királyság meg fogja bánni a döntését.

Ugyanakkor az EU arra is felhívta a brit miniszterelnök figyelmét, hogy világosabb állásfoglalásra van szükség, hiszen csak rövid ideje van hátra, mivel március 29-én éjfélkor az Egyesült Királyság elhagyja az Európai Uniót. Nigel Farage, távozáspárti politikus azt szeretné elérni, hogy a brit miniszterelnök álljon ellen az Európai Bizottságnak, amivel nemcsak a briteknek, hanem egész Európának jót tenne.

Brexit
Európai Parlament

Most

13:28, Frissítve: 13:54

Vučić: Itt kell tartanunk az ápolónőket

2022 végéig a belgrádi Gyermekklinika új épületet kap - jelentette be a szerb elnök. Arra számít, hogy jelentős béremelés lesz az egészségügyben dolgozók, főleg az ápolónők számára.
11:56, Frissítve: 12:47

Legyél te is hős!

Az elsősegély világnapja alkalmából “Legyél te is hős!” címmel a Magyarkanizsai Egészségház bemutatót tartott a városháza előtti parkban. Az akción 48 középiskolás diák vett részt.
10:48, Frissítve: 11:50

Reneszánszát éli a fotózás Törökbecsén

Parkban pihenő nyugdíjasok, fürdőző gyerek, fagyizó édesanya és csemetéje, nyári délutáni szundikálás. Néhány pillanatkép a Törökbecseiek arca című fotókiállításról a Művelődési Ház képtárában.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.