Ugrás a tartalomra

A britek többsége elutasítja Theresa May kormányfő tervét a Brexitről

2018.07.22
20:17
Forrás
MTI
A brit közvélemény túlnyomó része elutasítja Theresa May kormányfő tervét a szigetország európai uniós tagsága megszűnéséről egy vasárnap ismertetett felmérés szerint.

Kétharmaduk pedig kész lenne támogatni egy újonnan létrejövő olyan jobboldali pártot, amely elkötelezett az Európai Unióból való kilépés mellett. A felméréséből kiderült: a szavazópolgárok többsége a külügyminiszteri tisztségről két hete lemondó Boris Johnsonra bízná a kilépési tárgyalásokat. A felmérés szerint, ha most referendumot tartanának az európai uniós tagság kilépési megállapodás nélkül való megszűnéséről, a szavazók 54 százaléka voksolna a bennmaradásra, 46 százaléka a távozásra.

Nagy-Britannia
Theresa May
Brexit

Most

15:11

Megújult a nagyfényi óvoda

A szabadkai Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény hat óvodájának egy-egy szobája kapott új bútorzatot az UNICEF szerbiai irodája A fellendülés évei programja keretében.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.