Ugrás a tartalomra
Tanjug/Szerbia Kormányának sajtószolgálata/Slobodan Miljević

Brnabić: Bízom benne, hogy hamarosan a szerb állampolgárok is beléphetnek Montenegróba

2020-06-02
16:45
2020-06-02
16:54
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb kormányfő abbéli reményének adott hangot, hogy Montenegró hamarosan megváltoztatja majd a hatályban lévő rendeletet, hiszen a szerb turisták fontosak az országuk gazdaságának is.

Brnabić hozzátette, ez nem járványügyi, hanem politikai döntés Montenegró részéről. Amennyiben a szerbiai állampolgárokra vonatkozó beutazási tilalom megszűnik, mindenkinek szíve joga, hogy akar-e Montenegróba utazni, vagy sem - mondta a szerb kormányfő.

Ana Brnabić
Montenegró

Most

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.