Ugrás a tartalomra

Brnabić: egyenlő bánásmódot kérünk Ausztráliától

2022.01.06
20:03
Forrás
B92
Szerbia azért harcol, hogy Novak Đoković ugyanolyan bánásmódban részesüljön, mint a többi sportoló – jelentette ki Ana Brnabić a Sky News-nak adott interjújában.

Szerbia miniszterelnöke kiemelte, hogy nem akar Ausztrália bevándorlási előírásaiba beavatkozni, de azt kéri, hogy engedjék meg Novak számára, hogy a kijelölt szálloda helyett, abban a házban várhassa meg a végleges döntést, amelyet kibérelt az ausztráliai tartózkodása idejére. Hozzátette, hogy számára érthetetlen, hogy a orvosi engedélyt megkapta a tornán való részvételre és vízuma is volt, mert csak úgy szállhatott fel a repülőre. A többi sportoló, aki orvosi különengedélyt kapott beutazhatott az országba, ezért gondoljuk, hogy Novak ügyében másként jártak el – emelte ki Ana Brnabić.

Ana Brnabić
Novak Đoković

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.