Ugrás a tartalomra
Ana Brnabic
TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Brnabić gondolkodik azon, hogy rendkívüli választásokat kérjen

2017-11-13
17:08
2017-11-13
17:17
Forrás
Tanjug
A köztársasági parlamentben uralkodó légkör azonban minden bizonnyal indokolná, hogy ellenőrizze az állampolgárok akaratát még az alkotmány módosítása előtt.

Ana Brnabić szerb miniszterelnök kijelentette, nem gondolkodik azon, hogy rendkívüli választásokat kérjen, de hozzátette, a köztársasági parlamentben uralkodó légkör minden, csak nem konstruktív, ami minden bizonnyal indokolná, hogy ellenőrizze az állampolgárok akaratát még az alkotmány módosítása előtt.

Aleksandar Vučić szerb államfő korábban arról beszélt, hogy szombaton egyeztet a Szerb Haladó Párt az esetleges előrehozott voksolásról.

Ana Brnabic
választások

Most

22:31

Lövöldözés volt egy texasi iskolában

A lövöldözés helyi idő szerint nyolc óra előtt tört ki a Dallastól valamivel délebbre fekvő Italy település középiskolájában. A diákokat nem sokkal később evakuálták az épületből.

Népszerű

rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.
Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő