Ugrás a tartalomra

Brnabić gondolkodik azon, hogy rendkívüli választásokat kérjen

2017.11.13
17:08
2024.03.19
08:37
Forrás
Tanjug
A köztársasági parlamentben uralkodó légkör azonban minden bizonnyal indokolná, hogy ellenőrizze az állampolgárok akaratát még az alkotmány módosítása előtt.

Ana Brnabić szerb miniszterelnök kijelentette, nem gondolkodik azon, hogy rendkívüli választásokat kérjen, de hozzátette, a köztársasági parlamentben uralkodó légkör minden, csak nem konstruktív, ami minden bizonnyal indokolná, hogy ellenőrizze az állampolgárok akaratát még az alkotmány módosítása előtt.

Aleksandar Vučić szerb államfő korábban arról beszélt, hogy szombaton egyeztet a Szerb Haladó Párt az esetleges előrehozott voksolásról.

Ana Brnabić
választások

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.