Ugrás a tartalomra

Brnabić: A környezetvédelmi tüntetés valójában egy jó jel

2021.04.11
22:10
2021.04.11
22:57
Forrás
Pink.rs
A szerb kormányfő a Pink TV vendégeként kiemelte, az ökológiát prioritásként kezelik, de a jelenlegi helyzet miatt tartott a demonstrációtól.

Ha az állampolgárok környezetvédelemmel foglalkoznak, akkor ez azt jelzi, hogy Aleksandar Vučić politikája jó - fogalmazott Ana Brnabić. A szerb kormányfő a hétvégi ökológiai tüntetés kapcsán azt mondta: amikor a lakosok állandó munkaviszonnyal rendelkeznek, biztos a fizetésük, érkezik a nyugdíj, ilyenkor más gondok kerülnek a felszínre, amilyen az ökológia is. Szerbia most más ország, mint 15-20 évvel ezelőtt - emelte ki a miniszterelnök. Az év végéig 27 vízfeldolgozó üzem építése kezdődik meg az országban. A környezetvédelem egyike a szerb kormány prioritásainak - mondta.

Brnabić hozzátette, tartott a tüntetéstől, mert a járványügyi helyzet kezd stabilizálódni. Nem lehetett volna egy kicsit várni vele - tette fel a kérdést a kormányfő.

Ana Brnabić
tüntetés
környezetvédelem

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.