Ugrás a tartalomra
Tanjug/Szerb Kormány/Slobodan Miljević

Brnabić Lajčakkal egyeztetett

2021.03.04
16:39
2021.03.04
16:45
Forrás
Szerbiai RTV
Miroslav Lajčakkal, a Belgrád és Pristina közötti párbeszédért felelős uniós különmegbízottal találkozott ma Ana Brnabić szerb kormányfő.

A miniszterelnök köszönetet mondott neki a nyitott és őszinte egyeztetésért. Twitter-oldalára azt írta ki, örömére szolgál, hogy folytathatják az együttműködést a Belgrád és Pristina közötti párbeszéd, valamint Szerbia európai útja kapcsán. A különmegbízott ugyancsak közösségi oldalán azt írta, a kormányfővel a párbeszéd kapcsán eddig elért egyezmények végrehajtásáról egyeztetett, továbbá arról, hogyan támogatható Szerbia európai útja. Miroslav Lajčak tegnap egyébként a szerb elnökkel is tárgyalt, ez előtt pedig Koszovóban töltött három napot, ahol helyi politikusokkal egyeztetett. Nyugat-balkáni útját Montenegróban folytatja. 

Miroslav Lajčak
Ana Brnabić
Belgrád
Pristina

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!