Ugrás a tartalomra

Brnabić Lajčakkal egyeztetett

2021.03.04
16:39
2021.03.04
16:45
Forrás
Szerbiai RTV
Miroslav Lajčakkal, a Belgrád és Pristina közötti párbeszédért felelős uniós különmegbízottal találkozott ma Ana Brnabić szerb kormányfő.

A miniszterelnök köszönetet mondott neki a nyitott és őszinte egyeztetésért. Twitter-oldalára azt írta ki, örömére szolgál, hogy folytathatják az együttműködést a Belgrád és Pristina közötti párbeszéd, valamint Szerbia európai útja kapcsán. A különmegbízott ugyancsak közösségi oldalán azt írta, a kormányfővel a párbeszéd kapcsán eddig elért egyezmények végrehajtásáról egyeztetett, továbbá arról, hogyan támogatható Szerbia európai útja. Miroslav Lajčak tegnap egyébként a szerb elnökkel is tárgyalt, ez előtt pedig Koszovóban töltött három napot, ahol helyi politikusokkal egyeztetett. Nyugat-balkáni útját Montenegróban folytatja. 

Miroslav Lajčak
Ana Brnabić
Belgrád
Pristina

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.