Ugrás a tartalomra
Ana Brnabić New York-ban
Tanjug/Vlada Republike Srbije

Brnabić a szerb-amerikai kapcsolatok fejlesztésén dolgozik

2018-07-24
14:05
2018-07-25
00:33
Forrás
Szerbiai RTV
Remélem, hogy látogatásom eredménye az lesz, hogy Szerbia és az Amerikai Egyesült Államok kapcsolata javulni fog - jelentette ki a New Yorkban tartózkodó Ana Brnabić.

A szerb miniszterelnök a New York-i tőzsdén tett látogatása alkalmával kiemelte: Szerbia nyitott a világ vezető cégeivel való együttműködésre, azzal pedig, hogy a végrehajtott reformokat a nemzetközi pénzintézetek is elismerik, pozitív, befektetőbarát környezet alakult ki az országban - szögezte le.

Ana Brnabić
szerb miniszterelnök
Amerikai Egyesült Államok
New York

Most

16:45

Hamilton nagy fölénnyel a pole pozícióban

A címvédő és hatszoros világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Orosz Nagydíj időmérő edzésén Szocsiban, így a vasárnapi futamon ő indulhat majd az élről.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.