Ugrás a tartalomra
FOTO TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIC/ nr

Brnabić: „A szerb kormány továbbra is teljes mértékben elkötelezett az európai integráció mellett”

2022.11.25
15:54
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb miniszterelnök hozzátette, ez az, ami Szerbia polgárainak és a szerb gazdaságnak is a legjobb. Brnabić az EU-tagországok nagyköveteivel folytatott találkozó után elmondta, három alapvető témáról tárgyaltak.

Ezek a Belgrád és Pristina közötti párbeszéd, Szerbia külpolitikájának az EU-hoz való igazítása és a reformok, amelyek közül a legfontosabb a jogállamiság kérdése. A médiaszabadság, a médiastratégia és valamennyi médiatörvény maradéktalan megvalósítása elengedhetetlen, és Szerbia mindent megtesz, hogy ezek megvalósuljanak - hangsúlyozta Brnabić.

Ana Brnabić
európai integráció

Most

09:54, Frissítve: 10:29

Busóbemutató a VM4K-ban

A busómaszkfaragás fortélyaival és a busójárás történetével ismerkedhettek meg csütörtök este mindazok, akik ellátogattak a szabadkai VM4K Klubhelyiségébe.
07:22, Frissítve: 08:00

Lehűlést hoz a borulás

Ma túlnyomóan felhős idő várható. Először Szerbia északi részén, tehát Vajdaságban lesz egyre borultabb az ég, a felhősödés azután az ország többi részére is kiterjed.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.