Ugrás a tartalomra

Brnabić: Szerbia EU-s csatlakozása maraton, nem sprint

2019.06.06
08:30
Forrás
Tanjug
Folytatják Európa megvalósítását Szerbiában - jelentette ki Ana Brnabić.

A szerb kormányfő elmondta, az ország prioritása továbbra is az, hogy csatlakozzon az Európai Unióhoz, azonban világos, hogy ez egy maraton, és érthető, hogy mindezt nem sprintben teljesíti az ország - élt egy sporthasonlattal a szerb miniszterelnök. Brnabić egy újvidéki, Európai Unióval kapcsolatos konferencián szólalt fel. Elmondta, Szerbia nagy potenciállal rendelkezik, mindez pedig  látható minden nap és minden megtett lépéskor. Leszögezte, folyamatban vannak a reformok az országban, társadalmi változások mennek végbe, gazdasági és adminisztrációs átalakuláson megy keresztül az ország, ezek pedig nagyon fontos lépések - szögezte le a szerb miniszterelnök.

Európai Unió
Újvidék

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.