Ugrás a tartalomra
Tanjug/Slobodan Miljević

Brnabić: a tüntetéseknek semmi közük sincs a környezetvédelemhez

2021.12.05
16:45
2021.12.05
17:50
Forrás
Pannon RTV
A szerbiai tüntetéseknek semmi közük sincs a környezetvédelemhez, mivel ezek politikai tüntetések - véli Ana Brnabić.

A szerb kormányfő hangsúlyozta, hogy a demonstráción többek között azok az ellenzéki politikusok is részt vettek, akik semmit sem tettek a környezetvédelemért akkor, amikor hatalmon voltak. A tüntetések szervezőinek követeléseit alkotmányellenesnek nevezte Ana Brnabić.

„ Őket a környezetvédelem annyira érdekli, mint a dollár zöld színe. Csak ennyire. Semmilyen érdekük és tudásuk sincs, egyáltalán nem érdekli őket. Nem a környezetvédelem miatt tüntetnek, hanem Aleksandar Vučić ellen.”

Ana Brnabić

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.