Ugrás a tartalomra

Čedomir Jovanović frakciót váltott

2017.02.08
22:34
Čedomir Jovanović, a Liberális Demokrata Párt vezetője kilépett az LDP és a Szandzsáki Demokratikus Akciópárt frakciójából és belépett a Vajdasági Szociáldemokrata Liga, valamint a Zöld Párt alkotta képviselői csoportba a köztársasági parlamentben
Čedomir Jovanović, a Liberális Demokrata Párt vezetője kilépett az LDP és a Szandzsáki Demokratikus Akciópárt frakciójából és belépett a Vajdasági Szociáldemokrata Liga, valamint a Zöld Párt alkotta képviselői csoportba a köztársasági parlamentben. Utóbbi frakciónak a tagjai így Nenad Čanak frakcióvezető, továbbá Nada Lazić és Olena Papuga az VSZL-ből, Goran Čabradi a Zöld Pártból és ezentúl Čedomir Jovanović az LDP-ből. A ki- és belépésről Jovanović írásban értesítette a szerbiai parlament elnökét. Az LDP vezetője azért váltott frakciót, mert miután a VSZL frakciójából kilépett az egyik tag, Marinika Tepić, kérdéses volt a képviselői csoport léte. Jovanović azért lépett be ebbe a frakcióba, hogy az megmaradhasson, ehhez ugyanis öt képviselőre van szükség. Az LDP frakciójának a kilépett pártvezető nélkül is van elég tagja. (Tanjug, Vajdaság Ma, kép: Szerbiai RTV)
parlament
Čedomir Jovanović
frakció

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.