Ugrás a tartalomra
Pixabay/Public_Domain_Photography

Csehország visszavonhatja Koszovó függetlenségének elismerését

2019.09.17
14:14
Forrás
Tanjug
A csehországi külpolitikával foglalkozó koordinációs-testület ülésén megvitatják Koszovó függetlensége elismerésének visszavonását.

Andrej Babiš cseh miniszterelnök és Miloš Zeman cseh államfő nem formális tárgyalását követően a kormányfő kijelentette, hogy a külpolitikával foglalkozó koordinációs-testület ülésén biztos megvitatják Koszovó függetlensége elismerésének visszavonását. Az elnök a parlament rezolúciójára hivatkozik, amelyben a képviselők azt kérték Mirek Topolánek korábbi miniszterelnöktől, hogy ne ismerje el Koszovó függetlenségét. Erről fogunk beszélgetni a találkozón, amelyen többek között jelen lesz a belügyminiszter, a külügyminiszter és a képviselőház elnöke is - mondta Babiš.

Csehország
Koszovó
Andrej Babiš
Miloš Zeman

Most

16:17, Frissítve: 17:20

Levendulanapok Szabadkán

Jótékonysági Levendulanapokat tartottak a szabadkai Vasutastelep üzletközpontjában. A látogatók levendulapalántát, vágott virágot, levendulavizet- és olajat, valamint más kézműves termékeket is vásárolhatnak.
14:47, Frissítve: 14:53

Szurkoljunk a magyar női pólósoknak!

VB-döntőt játszik 20 órától a magyar női pólóválogatott. Az ellenfél az Egyesült Államok csapata, mely a torna legnagyobb esélyesének számít.
14:41, Frissítve: 16:54

Hajnal Jenő: Az öröm és a megtiszteltetés díja ez

Emlékplakettet adományozott Hajnal Jenőnek a budapesti székhelyű Nagy Imre Társaság. A Magyar Nemzeti Tanács elnökének így köszönték meg munkáját az ’56-os eseményekre való emlékezés kapcsán, illetve közreműködését az emlékhelyek létrehozásában.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.