Ugrás a tartalomra

Csorba Béla: Gyurcsány Ferenc egy politikai pojáca

2017.11.01
17:24
2024.03.19
08:37
Forrás
Pannon RTV
Csorba Béla, a Vajdasági Magyar Demokrata Párt elnöke elítélte Gyurcsány Ferenc kezdeményezését, amely arra irányul, hogy a külhoni magyarok ne szavazhassanak a magyarországi parlamenti választásokon.

Elítélte Csorba Béla, a Vajdasági Magyar Demokrata Párt elnöke Gyurcsány Ferenc, a magyarországi Demokratikus Koalíció vezetőjének kezdeményezését, amely arra irányul, hogy a külhoni magyarok ne szavazhassanak a magyarországi parlamenti választásokon.

Csorba Béla, elnök, Vajdasági Magyar Demokrata Párt: „Gyurcsány Ferenc egy közismert politikai pojáca, már régen megérett arra, hogy nemzetárulóként börtönbe csukják egyéb gaztetteiért. Ezt én egy politikai marketing részének tartom, azt szeretnék, ha róluk szólna az elkövetkező hetek politikai diskurzusa.”

Csorba Béla
Gyurcsány Ferenc
Vajdasági Magyar Demokrata Párt

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.