Ugrás a tartalomra

Csütörtökön kerül a kormány elé a kisajátítási törvény

2021.12.06
10:24
2022.01.05
08:21
Forrás
Blic
A szerb elnök várhatóan ma ismerteti a változtatásokat a kisajátítási törvény szövegében.

Még nem véglegesek a kisajátítási törvény módosításai, annak ellenére sem, hogy a szerbiai parlament néhány nappal ezelőtt elfogadta azokat. Lesznek változtatások, amelyeket várhatóan ma ismertet Szerbia elnöke, Aleksandar Vučić. Sajtóhírek szerint az államfő problematikusnak találja, hogy a jogszabály jelenlegi formájában az ingatlantulajdonosoknak csak öt nap áll rendelkezésükre dönteni a vagyonukról, ami szerinte túl rövid idő. A kisajátításkor járó négyzetméterenkénti ár sem lehet térségenként változó, továbbá az sem mindegy, hogy kinek áll jogában kisajátítani a földterületeket. A módosított törvényjavaslat csütörtökön kerül a kormány elé.

kisajátítási törvény
kisajátítás
kormány
változtatások
Aleksandar Vučić

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Semmelweis filmbemutató Palicson

A VMSZ és a Vándormozi most a Semmelweis-filmet hozza Palicsra - közölte közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A vajdasági díszbemutatót május 8-án tartják a Palicsi Vigadóban 19:30-tól.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.