Ugrás a tartalomra

Csütörtökön ülésezik a szerb kormány

2023.06.05
11:45
2023.06.05
11:53
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandar Vučić szerb elnök is részt vesz a kormány ülésén.

Ana Brnabić kész lemondani miniszterelnöki tisztségéről - írta Twitter-oldalán a szerb kormányfő. Brnabić meghívta Aleksandar Vučić elnököt a kormány csütörtöki ülésére. Belgrádi sajtóértesülések szerint az előző napon a miniszterelnök és az államfő találkozik, hogy megvitassák az ülésen tárgyalt témákat, valamint a lehetséges választásokról, kormányzati változásokról és átszervezésekről is egyeztetnek. A miniszterelnök, korábban azt közölte, hogy bármikor kész lemondani a miniszterelnöki posztról. Twitteren azt írta: "Tisztázni szeretném - minden pillanatban kész vagyok, mint a kormány elnöke, lemondani, és erről Aleksandar Vučić elnök is tud, aki jelenleg ezt nem támogatja. Talán meggondolja magát." A miniszterelnök hozzátette, hogy nem ellenzi a választásokat.

szerb kormány
Ana Brnabić

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.