Ugrás a tartalomra

Dačić: Akkor kap engedélyt a Montenegro Airlines, ha az Air Serbia is

2020.05.28
17:16
2020.05.28
17:26
Forrás
Szerbiai RTV
Amikor az Air Serbia engedélyt kap a leszállásra Montenegróban, akkor a Montenegro Airlines gépei is landolhatnak Belgrádban – jelentette ki Ivica Dačić szerb külügyminiszter.

Mint mondta, a montenegrói légitársaság gépeinek landolási tilalma nem politikai döntés volt, hanem a civil légforgalmi hatóság lépése. Mindenki csak a montenegróiak érdekében lobbizik, de senki nem kérdezi a montenegrói államfőt és kormányfőt arról, hogy miért nem szállhatott le az Air Serbia gépe Podgoricában és Tivatban – húzta alá a külügyminiszter. Majd úgy folytatta, ha a szerbek nem jelentenek egészségügyi veszélyt Görögországnak, Bulgáriának vagy Magyarországnak, akkor miért jelentek Montenegrónak?

Ivica Dačić emlékeztetett arra, hogy Szerbia már korábban bejelentette, hogy június elsejétől megnyitja határait Bosznia-Hercegovina, Észak-Macedónia, Montenegró és Albánia számára. Szerbia végül egy héttel ezelőtt teljes mértékben megnyitotta határait minden beutazó számára.

Montenegro Airlines
Air Serbia
Ivica Dačić
Belgrád
repülő
légforgalom
Podgorica
Tivat

Most

15:33, Frissítve: 15:52

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű