Ugrás a tartalomra

Dačić: Koszovó nem törekszik a békés megállapodásra

2018.09.07
11:15
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandar Vučić szerb államfőnek fenyegetésekkel és koszovói látogatásának akadályozásával kell szembenéznie - nyilatkozta Ivica Dačić a Szerbiai RTV-nek.

A szerb külügyminiszter szerint ez arra mutat rá, hogy a másik fél nem törekszik egy békés megállapodás elérésére. Hozzátette, Aleksandar Vučić folytatja a brüsszeli tárgyalásokat, és ezzel elejét veszi annak, hogy Szerbiát is okolják a tárgyalások és a békefolyamat megrekedéséért. Ivica Dačić véleménye szerint egyes nyugati országok bátorítják azokat a koszovói erőket, amelyek nem támogatják a békés megoldás megszületését. Ezek az erők mindent megtesznek, hogy aláaknázzák a békefolyamatot. A koszovói biztonsági helyzet Vučić látogatására nem ideális, mivel szemmel láthatóan elborult elméjű emberek fenyegetésével kell szembesülnünk - részletezte a szerb külügyminiszter. 

Ivica Dačić
Szerbia
Koszovó

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.

Népszerű