Ugrás a tartalomra
Tanjug

Dačić: A végsőkig harcolni fogunk Pristina felvétele ellen az Interpolba

2018-11-14
21:45
2018-11-14
21:55
Forrás
Tanjug
Szerbia a végsőkig harcolni fog azért, hogy Koszovó ne lehessen az Interpol tagja - jelentette ki Ivica Dačić szerb külügyminiszter New Yorkban, az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén.

Hozzátette, hogy Szerbiának jó esélye van ebben a küzdelemben. A Szerbiai RTV kérdésére, miszerint mekkora esélyt lát arra, hogy Koszovót felveszik Nemzetközi Rendőrség Szervezetébe, Dačić azt válaszolta, hogy véleménye szerint ebben a csatában Belgrádnak nem csak Pristinával kell megvívnia, hanem a nyugati országok erős lobbijával is.

Ivica Dačić

Most

19:38

Bagolylesre invitál az Arcus

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület aktivistái bagolylesre invitálják a járókelőket a város központjában december 15-én, szombaton, 10 órától.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.
petárda

Pénzbüntetés vár a petárdázókra

50 és 100 ezer dinár közötti büntetést ír elő a márciusban életbe lépett közrendről szóló törvény azok számára, akik petárdával vagy más pirotechnikai eszközzel megzavarják polgártársaik nyugalmát.