Ugrás a tartalomra
Tanjug

Dačić: A végsőkig harcolni fogunk Pristina felvétele ellen az Interpolba

2018-11-14
21:45
2018-11-14
21:55
Forrás
Tanjug
Szerbia a végsőkig harcolni fog azért, hogy Koszovó ne lehessen az Interpol tagja - jelentette ki Ivica Dačić szerb külügyminiszter New Yorkban, az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén.

Hozzátette, hogy Szerbiának jó esélye van ebben a küzdelemben. A Szerbiai RTV kérdésére, miszerint mekkora esélyt lát arra, hogy Koszovót felveszik Nemzetközi Rendőrség Szervezetébe, Dačić azt válaszolta, hogy véleménye szerint ebben a csatában Belgrádnak nem csak Pristinával kell megvívnia, hanem a nyugati országok erős lobbijával is.

Ivica Dačić

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.