Ugrás a tartalomra
Tanjug

Dačić: A végsőkig harcolni fogunk Pristina felvétele ellen az Interpolba

2018-11-14
21:45
2018-11-14
21:55
Forrás
Tanjug
Szerbia a végsőkig harcolni fog azért, hogy Koszovó ne lehessen az Interpol tagja - jelentette ki Ivica Dačić szerb külügyminiszter New Yorkban, az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén.

Hozzátette, hogy Szerbiának jó esélye van ebben a küzdelemben. A Szerbiai RTV kérdésére, miszerint mekkora esélyt lát arra, hogy Koszovót felveszik Nemzetközi Rendőrség Szervezetébe, Dačić azt válaszolta, hogy véleménye szerint ebben a csatában Belgrádnak nem csak Pristinával kell megvívnia, hanem a nyugati országok erős lobbijával is.

Ivica Dačić

Most

20:20, Frissítve: 20:26

Magyarul csak a Semmi lesz Óbecsén

Elkezdődött a 62. Májusi Játékok, a gyermek- és ifjúsági színjátszók nemzetközi fesztiválja Óbecsén. A Fabula Rasa Színjátszó Grund Semmi című ifjúsági előadása kedden 18:15-kor lesz műsoron.
19:10, Frissítve: 20:29

A Tisza vízállása 374 centiméter Zentánál

Ez a szint teljesen átlagosnak mondható ebben az időszakban, áradástól nem kell tartani - mondják az illetékesek. A víz szintje 15-20 centimétert emelkedhet az elkövetkező napokban az esőzések miatt.
17:23

A méhek világnapja

Az Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezet arra figyelmeztet, hogy a beporzók számának és sokféleségének csökkenése katasztrofális következményekkel járhat táplálkozásunkra nézve.

Népszerű