Ugrás a tartalomra

Deli Andor az országjelentésről

2022.10.12
21:54
Forrás
Pannon RTV
Bemutatta Brüsszelben a bővítési csomagról és a Szerbiáról szóló országjelentést az Európai Bizottság.

Deli Andor, a Fidesz-KDNP vajdasági származású európai parlamenti képviselője a Közügyekben elmondta: Várhelyi Olivér, az EU bővítési biztosa a jelentés kapcsán kiemelte, a külpolitika összehangolása fokozatos kell hogy legyen, de nem képezi a bővítési rendszer kritériumainak egyikét. Hozzátette, Szerbiának lehetősége van arra, hogy fokozatosan felzárkózzon és az EU szeretne segíteni Szerbiának és a többi nyugat-balkáni országnak az energetikai krízis kapcsán.

Szerbia
országjelentés
Európai Unió

Most

11:14, Frissítve: 11:21

Gyulán gyűlnek össze a világ tűzoltói májusban

24. Nemzetközi Tűzoltó Csillagtúrára négy napon át, május 09-e és 12-e között várják nem csak a szakmabelieket, hanem mindenkit, aki szeretne részt venni egy nagyszabású, attraktív és látványos programon.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.