Ugrás a tartalomra
Deli Andor
Pannon RTV

Deli Andor: Fel kell gyorsítani Szerbia uniós csatlakozását

2019-10-09
22:01
2019-10-09
22:06
Forrás
Pannon RTV
Deli Andor vajdasági származású EP-képviselő Brüsszelből nyilatkozott a Pannon Televíziónak.

Október 23-án választják meg az új Európai Bizottságot Strasbourgban. Trócsányi László után Magyarország Várhelyi Olivért jelölte szomszédságpolitikai és bővítési biztosnak. Várhatóan a jövő héten lesznek az erre vonatkozó meghallgatások. Deli Andor vajdasági származású EP-képviselő a Közügyeknek erről és Szerbia csatlakozási folyamatáról is beszélt.

Deli Andor
EP-képviselő
Vajdaság
Szerbia
Európai Unió
Brüsszel
csatlakozás

Most

22:23, Frissítve: 22:40

Ötven fokosra izzik Ausztrália

Nyugat-Ausztráliában már napok óta negyven Celsius-fokos hőmérséklet uralkodik, miközben a térség legnépesebb települése és fővárosa, Perth környékén tovább terjednek a bozóttüzek.
16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.