Ugrás a tartalomra

Deli: Elengedhetetlen a nyugat-balkáni bővítés gyorsítása!

2019.10.22
10:38
Forrás
Pannon RTV
„Európa jövője és biztonsága szempontjából rendkívül fontos, hogy mi történik a Balkánon. A bővítés gyorsítása ezért elengedhetetlen!" - írta közleményében Deli Andor fideszes EP-képviselő.

A vajdasági származású politikus lett az Európai Parlament Montenegróval kapcsolatos éves országjelentésének néppárti felelőse.

„Nagy megtiszteltetés számomra a megbízatás, hiszen Montenegró kiemelkedik a nyugat-balkáni tagjelöltek közül. Egy olyan országról van szó, amely a csatlakozási folyamatban élen jár a megnyitott európai uniós tárgyalási fejezetek tekintetében, és amely Szerbiával együtt a bővítési tárgyalások éllovasának számít" - mondta el Deli Andor. „A Fidesz-KDNP képviselőcsoportja a jövőben is mindent meg fog tenni azért, hogy Montenegró és a többi nyugat-balkáni ország jövője biztosítva legyen az Unióban" - emelte ki a néppárti EP-képviselő.

Deli Andor
Európai Unió
bővítéspolitika

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.