Ugrás a tartalomra
Deli Andor
Pannon RTV

Deli: Elengedhetetlen a nyugat-balkáni bővítés gyorsítása!

2019-10-22
10:38
Forrás
Pannon RTV
„Európa jövője és biztonsága szempontjából rendkívül fontos, hogy mi történik a Balkánon. A bővítés gyorsítása ezért elengedhetetlen!" - írta közleményében Deli Andor fideszes EP-képviselő.

A vajdasági származású politikus lett az Európai Parlament Montenegróval kapcsolatos éves országjelentésének néppárti felelőse.

„Nagy megtiszteltetés számomra a megbízatás, hiszen Montenegró kiemelkedik a nyugat-balkáni tagjelöltek közül. Egy olyan országról van szó, amely a csatlakozási folyamatban élen jár a megnyitott európai uniós tárgyalási fejezetek tekintetében, és amely Szerbiával együtt a bővítési tárgyalások éllovasának számít" - mondta el Deli Andor. „A Fidesz-KDNP képviselőcsoportja a jövőben is mindent meg fog tenni azért, hogy Montenegró és a többi nyugat-balkáni ország jövője biztosítva legyen az Unióban" - emelte ki a néppárti EP-képviselő.

Deli Andor
Európai Unió
bővítéspolitika

Most

17:51

Szlovéniában nincs járvány

Szlovéniában harmadik napja nem regisztráltak új koronavírus-fertőzöttet, és ötödik napja senki sem hunyt el a Covid-19 betegség következtében.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.