Ugrás a tartalomra

Deli: Üzenjük meg, hogy itt voltunk, itt vagyunk és itt akarunk maradni

2020.06.18
11:01
2020.06.18
14:18
Forrás
Pannon RTV
A vasárnapi választásokon történő részvételre buzdította a vajdasági magyarokat a közösségi médiában megosztott üzenetében Deli Andor európai parlamenti képviselő.

Közölte, ő maga is útra kel Brüsszelből, hogy vasárnap leadhassa a voksát. Mint mondta, a Vajdasági Magyar Szövetség vezetésével, a magyar kormány támogatása és a szerbiai lehetőségek kihasználása eddig soha nem látott lendületet hozott a vajdasági magyar közösségnek.     

Deli Andor, európai parlamenti képviselő, Fidesz-KDNP (VMSZ): „A VMSZ hosszú évek munkájával elérte, hogy újra jó érzés magyarnak lenni ezen a vidéken. Nem engedhetjük meg, hogy mindez megtorpanjon. Vasárnap minden szinten választások lesznek, és itt az alkalom, hogy szavazatunkkal megüzenjük: itt voltunk, itt vagyunk, és itt is akarunk maradni. Ezért arra kérek mindenkit, azokat is, akik külföldön vannak, hogy ha csak tehetik, menjenek haza, és szavazatukkal támogassák a közösséget, a fejlődést, a jövőt. Minden szavazatra szükség van, szavazzunk hát a VMSZ-re.”

Választások 2020
Deli Andor

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.