Ugrás a tartalomra
Deutsch Tamás Strasbourgban
MTI/Koszticsák Szilárd

Deutsch: Az Európai Bizottság új elnökének meg kell védenie az EU külső határait

2019-07-16
19:33
2019-07-17
11:36
Forrás
MTI
Deutsch Tamás szerint az Európai Bizottság új elnökének mindent meg kell tennie az Európai Unió külső határainak megvédése érdekében.

Az Unió külső határainak megvédésével a bevándorlást meg kell állítani, a szerződésekben rögzített módon a nemzeti identitást tiszteletben kell tartani, és a közép-európai országok uniós támogatási forrásainak mértékét fenn kell tartani - hangsúlyozta fideszes EP-képviselő Strasbourgban, amikor az Európai Parlament meghallgatta az Európai Bizottság új elnökének jelölt Ursula Von Der Leyent.

Deutsch Tamás a felszólalását azzal zárta, hogy azt várja az Európai Bizottság új elnökétől, hogy az Unió következő 7 éves keretköltségvetése ne büntesse, hanem támogassa az Unió átlagánál nagyobb ütemben fejlődő közép-európai tagállamokat, a V4 országokat.

Deutsch Tamás
Európai Bizottság
elnökválasztás

Most

18:26, Frissítve: 18:45

Szamárverseny 37-ik alkalommal Királyhalmon

Idén 37. alkalommal tartják meg a Szamárversenyt Királyhalmon. A szamaragolás és a fogathajtás mellett kerékpárverseny, szamárkvíz, tombola, este pedig koncertek várják az érdeklődőket.
17:47, Frissítve: 17:56

A szerbiai részeg sofőrök toplistája

Megjelentette a hullarészegen vezetők toplistáját a szerbiai Belügyminisztérium. Hihetetlennek tűnik, pedig igaz: az idei rekordernek 4,23 ezrelék alkoholt találtak a szervezetében.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.