Ugrás a tartalomra

Deutsch: Az Európai Bizottság új elnökének meg kell védenie az EU külső határait

2019.07.16
19:33
2024.03.19
08:34
Forrás
MTI
Deutsch Tamás szerint az Európai Bizottság új elnökének mindent meg kell tennie az Európai Unió külső határainak megvédése érdekében.

Az Unió külső határainak megvédésével a bevándorlást meg kell állítani, a szerződésekben rögzített módon a nemzeti identitást tiszteletben kell tartani, és a közép-európai országok uniós támogatási forrásainak mértékét fenn kell tartani - hangsúlyozta fideszes EP-képviselő Strasbourgban, amikor az Európai Parlament meghallgatta az Európai Bizottság új elnökének jelölt Ursula Von Der Leyent.

Deutsch Tamás a felszólalását azzal zárta, hogy azt várja az Európai Bizottság új elnökétől, hogy az Unió következő 7 éves keretköltségvetése ne büntesse, hanem támogassa az Unió átlagánál nagyobb ütemben fejlődő közép-európai tagállamokat, a V4 országokat.

Deutsch Tamás
Európai Bizottság
elnökválasztás

Most

10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.