Ugrás a tartalomra
Milorad Dodik nilatkozik
Tanjug/Tanja Valic/bg, Archívum

Dodik: A koszovói katonaság komoly csapás a nemzetközi közösségnek

2018-12-14
19:32
2018-12-14
19:38
Forrás
Szerbiai RTV
Milorad Dodik a boszniai Szerb Köztársaság elnöke kijelentette, hogy az úgynevezett koszovói sereg közvetlen csapást jelent nemcsak Szerbia, hanem az egész régió békéje és stabilitása szempontjából.

Ez semmi esetre sem lehet jó hír a Szerb Köztársaság és Bosznia-Hercegovina számára sem. Egy önjelölt koszovói sereg létrehozása komoly csapást jelent a nemzetközi közösségnek, és egy önjelölt állam parlamentje sérti az ENSZ Biztonsági Tanácsának határozatát, megsértve a nemzetközi jog valamennyi normáját - tette hozzá Dodik.

Milorad Dodik
Koszovó

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.