Ugrás a tartalomra

Donald Trump: Új Közel-Kelet születik

2020.09.15
19:42
2020.09.15
19:48
Forrás
MTI
Az amerikai elnök fogadta az izraeli kormányfőt, valamint az Egyesült Arab Emírségek és Bahrein külügyminisztereit.

Új Közel-Kelet születik - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök az Izrael és az Egyesült Arab Emírségek, illetve Bahrein közötti békemegállapodás aláírási ceremóniájának megnyitóján a Fehér Házban kedden. Hazugságok, árulások sorozata, a terror ördögi köre akadályozta a közel-keleti megbékélési folyamatot évtizedeken keresztül - fogalmazott Trump. Leszögezte: ma a világ azt látja, hogy a térségben inkább a megértést, az együttműködést választják. Ez "egy hihetetlen és nagyon fontos nap" az egész világ számára - hangsúlyozta Trump. Az amerikai elnök a ceremónia előtt a Fehér Ház Ovális Irodájában fogadta az izraeli kormányfőt, valamint az Egyesült Arab Emírségek és Bahrein külügyminisztereit.

Donald Trump
Közel-Kelet
békemegállapodás

Most

13:32, Frissítve: 15:06

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Kétnapos felvételi felkészítő tábor kezdődött ma Újvidéken a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében. A képzésen mintegy 50 diák vesz részt, akik a középiskola után egyetemen szeretnének továbbtanulni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.