Ugrás a tartalomra

Döntések a kishegyesi KKT-n

2022.06.24
20:26
2022.06.24
20:35
Forrás
Pannon RTV
Megtartotta 23. rendes ülését a kishegyesi Községi Képviselő-testület.

Kishegyes Község 2021-es év zárszámadása miatt hívták össze a képviselőket, amelyet el is fogadtak, de aktuális témák is napirendre kerültek. Határozatokat fogadtak el, amelyek részletesebb szakterületeket szabályoznak, továbbá személyi változások is történtek, amelyeket végzésekkel hagytak jóvá a képviselők.

Sárközi István, elnök, KKT, Kishegyes: „Kishegyes Község önkormányzatának hulladékgazdálkodási és hulladéktárolási határozatát fogadtuk el, továbbá határozatot fogadtunk el a polgári védelem megszervezéséről. A kommunális tevékenységhez kapcsolódóan jóváhagytuk a Regionális Hulladéktároló közép- és hosszútávú stratégiáját is. Az önkormányzat turisztikai szervezetének alapító okiratát és alapszabályát is módosítottuk.”

Sárközi István
kkt
Kishegyes

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.