Ugrás a tartalomra

A DP nem támogatja Ana Brnabićot és kormányát

2017-06-19
14:38
Ana Brnabić és az esetleges új kormánya nem más, mint az előző másolata, így a Demokrata Párt nem támogatja őt - jelentette ki Dragan Šutanovac
Ana Brnabić és az esetleges új kormánya nem más, mint az előző másolata, így a Demokrata Párt nem támogatja őt - jelentette ki Dragan Šutanovac. A DP elnöke szerint Brnabić helyett az igazi politikai vezető Ivica Dačić lesz, az irányítás pedig továbbra is Aleksandar Vučić kezében lesz. Mint mondta, attól függetlenül, hogy a Szerb Haladó Párton belül számos törésvonal van, az utolsó szót a jelenlegi államfő mondja ki, és érvényesíteni tudja akaratát. (N1)

Most

12:57, Frissítve: 13:43

Megjelent A 100 leg... céglista

A Szerbiai Kőolajipari Vállalat volt a legnyereségesebb 2016-ban, a Szerbiai Villanygazdaság a legnagyobb, a Bambi konszern kapta a legjobb minősítést az országban.
12:46, Frissítve: 12:57

Nem haladnak megfelelően a Brexit-tárgyalások

Az eddigi haladás nem elég ahhoz, hogy tovább lehessen lépni a jövőbeli kapcsolatok kérdéseit érintő második tárgyalási szakaszra - mondták pénteki brüsszeli találkozójukon a bennmaradók.

Népszerű

Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő
rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.