Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Dr. Pásztor Bálint: A VMSZ államtitkárai képviselni tudják a tömb- és a szórványmagyarság érdekeit is

2020.11.27
10:45
2020.11.27
16:56
Forrás
Pannon RTV
Dr. Pásztor Bálint az SZMR műsorában elmondta, hogy a négy kinevezett illetékes közül hárman újráznak

A Vajdasági Magyar Szövetség államtitkárai úgy lettek kiválasztva, hogy egységesen képviselhessék a tömb- és a szórványmagyarság érdekeit - erről is beszélt a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában dr. Pásztor Bálint. A VMSZ köztársasági frakcióvezetője elmondta, hogy a négy kinevezett illetékes közül hárman újráznak. Vicsek Annamária oktatási, Juhász Attila mezőgazdasági és dr. Vickó Ferenc egészségügyi államtitkárok újbóli megbízatást kapnak, míg az új kollégájuk, Jaksa Róbert a jövőben a környezetvédelemért felel majd.

Dr. Pásztor Bálint, köztársasági parlamenti frakcióvezető, VMSZ: „Odafigyeltünk a szakmaiságra. Olyan emberekről van szó, akik szakpolitikusok, akik szakemberek, akik értenek ezekhez a területekhez, amelyekkel foglalkozni fognak. Ezen kívül a földrajzi lefedettségre is odafigyeltünk, hiszen Vicsek Annamária újvidéki, Juhász Attila magyarcsernyei, Vickó Ferenc szinten újvidéki, Jaksa Róbert pedig törökkanizsai. Odafigyeltünk arra, hogy a tömb-, és a szórványmagyarság érdeki is képviselve legyenek.”

SZMR
Napindító
államtitkár

Most

10:56, Frissítve: 11:05

Roland Garros - Đoković a favorit

A címvédő és világelső Novak Đoković számít favoritnak a férfiaknál, míg a nőknél a világranglista-vezető Iga Swiatek a legesélyesebb a vasárnap kezdődő 126. francia nyílt teniszbajnokságon..

Népszerű