Ugrás a tartalomra

Đukanović: A Szocialisták Demokratikus Pártja kész az ellenzéki szerepre is

2020.09.03
18:58
2020.09.03
19:12
Forrás
Szerbiai RTV
Egyes információk szerint Đukanovićék arra készülnek, hogy hatalmon maradnak, egy új szövetséget hoznak létre.

Milo Đukanović, Montenegró elnöke szerint a Szocialisták Demokratikus Pártja készen áll arra, hogy a legerősebb ellenzéki párt legyen, ha ez szükséges. Egyes információk szerint Đukanovićék arra készülnek, hogy hatalmon maradnak, egy új, államalapító szövetséget hoznak létre, amelyet a Szociáldemokrata Párt és az URA Polgári Mozgalom, valamint pártonkívüliek alkotnak. Erről tegnap este állapodtak meg, Milo Đukanović kezdeményezésére, aki sajtóhírek szerint megszerezte a jelenlegi koalíciós partnerek beleegyezését, miszerint a parlamenti mandátumok hitelesítése után nem lépnek szövetségre olyan koalíciókkal, amelyek tagadják Montenegró államiságát. Ami pedig a Szocialisták Demokratikus Pártját illeti, az már nagyon hosszú ideje az állami politika oszlopa, és ma Montenegró legerősebb pártja - jelentette ki Montenegró államfője.

Milo Đukanović
Montenegró
kormány

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.