Ugrás a tartalomra

Đurić: Elkezdődött a szerbek üldöztetése Koszovóban

2019-07-21
15:37
2019-07-21
15:43
Forrás
Tanjug
Aleksandar Vučić szombati sajtótájékoztatója után elkezdődött a szerbek üldöztetése Koszovóban - jelentette ki Marko Đurić.

A szerb kormány Koszovó-ügyi irodájának vezetője hozzátette, Ramush Haradinaj koszovói miniszterelnök lemondására Aleksandar Vučić szerb államfő tegnap reagált, ezt követően, mindössze néhány óra elteltével a várakozások szerint elkezdődött a nyomásgyakorlás a szerbekre. Đurić szerint, Pristina ezzel a lépéssel a nemzetközi közösség előtt akarja hamis színben feltüntetni Szerbiát.

Goran Stanišić letartóztatása kapcsán elmondta, határozottan elítéli azt és azonnali szabadon bocsátását követeli. A szerb férfit tegnap tartóztatták le Koszovóban, és azzal gyanúsítják, hogy háborús bűnöket követett el.

Marko Đurić
üldőzés
sajtótájékoztató
Koszovó-ügyi iroda
Ramush Haradinaj

Most

16:42

Nyári tábort tartottak Horgoson

Különféle ügyességi játékokon, számos foglalkozáson és sok más programon próbálhatták ki magukat azok a gyerekek, akik az utóbbi napokat a horgosi Vadászlakban töltötték.
14:52, Frissítve: 15:07

Várja a látogatókat a Palicsi Állatkert

Megérkezett a jó idő, és a Palicsi Állatkertben is egyre több a látogató. A hőségben az állatok többsége a szabadban pihenve várja a vendégeket. Idén is számos jövevény született az állatkertben.
13:10, Frissítve: 13:37

Együtt szőttek kicsik és nagyok

Népi szövő műhelyfoglalkozást tartottak szombaton délelőtt a palicsi Magyar Kultúrközpontban. A foglalkozás a Sokszínű együttműködés elnevezésű projekt keretében valósult meg.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.