Ugrás a tartalomra
Fonet

Đurić - A nyomozástól függ a párbeszéd folytatása

2018-01-17
12:11
2018-01-17
18:29
Forrás
Tanjug
Nem folytatódik a Belgrád és Pristina közötti párbeszéd mindaddig, amíg nem történik előrelépés Oliver Ivanović meggyilkolásának ügyében - nyilatkozta Marko Đurić szerdán.

Szerbia Koszovó-ügyi irodájának vezetője kiemelte, a Koszovó és Szerbia közötti viszony rendezésének az is a feltétele lett, hogy mielőbb kézre kerítsék a koszovói szerb politikus gyilkosát vagy gyilkosait. Erre van szükség ahhoz is, hogy Koszovóban nyugodt körülmények között élhessenek együtt a nemzetek.

Marko Đurić
Belgrád és Priština közötti párbeszéd

Most

15:46, Frissítve: 16:57

Az IT új otthonát adták át Szabadkán

Átadták Szabadkán a Digital Hive Kkt. közepes léptékű gazdasági fejlesztés információs technológiai központját a magyar kormány támogatásával, a Prosperitati Alapítvány szervezésében.
15:10

Ismét hőhullám érheti el Nyugat-Európát

A jövő héten ismét hőhullám érheti el Nyugat-Európát - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken Facebook-oldalán. Magyarországot ez a hőhullám várhatóan érdemben nem érinti.
14:02, Frissítve: 18:04

Váratlan utazás...

Mint egy ismeretlen ismerős, úgy lépett a budapesti Papp László Budapest Sportaréna színpadára Paul Anka.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.