Ugrás a tartalomra
Fonet

Đurić - A nyomozástól függ a párbeszéd folytatása

2018-01-17
12:11
2018-01-17
18:29
Forrás
Tanjug
Nem folytatódik a Belgrád és Pristina közötti párbeszéd mindaddig, amíg nem történik előrelépés Oliver Ivanović meggyilkolásának ügyében - nyilatkozta Marko Đurić szerdán.

Szerbia Koszovó-ügyi irodájának vezetője kiemelte, a Koszovó és Szerbia közötti viszony rendezésének az is a feltétele lett, hogy mielőbb kézre kerítsék a koszovói szerb politikus gyilkosát vagy gyilkosait. Erre van szükség ahhoz is, hogy Koszovóban nyugodt körülmények között élhessenek együtt a nemzetek.

Marko Đurić
Belgrád és Priština közötti párbeszéd

Most

07:21

Magyarország: 23 új fertőzött, 4 halott

Újabb 23 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 3816 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma Magyarországon. Az aktív fertőzöttek száma 1311 főre csökkent.
06:52, Frissítve: 06:58

Elhalasztották a SpaceX kilövését

A rossz időjárás miatt mégsem indították útnak szerdán a floridai űrállomásról a SpaceX magánvállalat űrhajóját, amely amerikai asztronautákat szállítana a Nemzetközi Űrállomásra.
22:39

Palics várja a turistákat

Újraindulnak júniustól az ingyenes városnéző gyalogtúrák Szabadkán, jelentette be a Város Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.
21:31, Frissítve: 21:37

Támad a levéltetű – mit tehetünk?

A karantén és a kijárási tilalom miatt, aki csak tehette, igyekezett szépítgetni a kertjét, udvarát. Hiába azonban a kis fák eddigi gondozása, ha kártevők jelennek meg rajta. Mit tehetünk ilyenkor?

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.