Ugrás a tartalomra

A Dveri indul a választásokon

2021.10.03
20:44
2021.10.03
21:53
Forrás
Szerbiai RTV
A Dveri Szerb Mozgalom jövő áprilisban minden szinten indul a választásokon, erről ma döntöttek a Dveri főbizottságának užicei ülésén.

Arról is megállapodtak, hogy amennyiben az ellenzéknek nem sikerül közös elnökjelöltet indítania az április 3-ai elnökválasztáson, akkor Boško Obradović jelölteti magát. Lejárt a hatalommal való tárgyalások határideje, nincs értelme már semmilyen egyeztetésekre várni, a választási feltételektől függetlenül a Dverinek harcba kell szállnia a polgárok támogatásáért és szavazataiért – áll a Dveri közleményében. Hozzáteszik, hogy a az ellenzék részéről már több mint egy éve nem volt egyetlen a kormány ellen irányuló közös akció sem, így ők megkezdik a választásra való felkészülést és önállóan fognak azon indulni. Az ülésen abban is megegyeztek, hogy nem zárják ki az együttműködést más ellenzéki pártokkal, de ellenzik az ellenzéken belüli monopóliumhelyzet kialakítására irányuló próbálkozásokat.

Dveri

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.