Ugrás a tartalomra

Edi Rama közvetíthet a belarusz konfliktus rendezésében

2020.08.18
11:22
2020.08.18
15:57
Forrás
hirado.hu
Az EU hangsúlyozta: nem fogadja el a fehérorosz elnökválasztás eredményét.

Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet elnöksége felajánlotta, hogy közvetít a fehérorosz kormány és az ellenzék között a nyitott és építő párbeszéd megteremtése érdekében a vitatott kimenetelű elnökválasztás után kialakult belpolitikai válságban. A felajánlás szerint Edi Rama albán miniszterelnök, az EBESZ soros elnöke találkozna a minszki kormány tagjaival és az ellenzék képviselőivel.

Korábban az Európai Unió tagországainak külügyminiszterei megállapodtak arról, hogy szankciókat készítenek elő a felelősök ellen a tüntetők elleni erőszak és a választási eredmények meghamisítása miatt. A fehéroroszországi tüntetők egy hete minden nap az utcára vonulnak, miután szerintük elcsalták a múlt vasárnapi választásokat.

Edi Rama
Fehéroroszország
tüntetés

Most

21:49

Megszámolják az ürgéket

Országos Ürgelajstromot szervez ismét a magyarországi Vadonlesők Közössége Természetvédelmi Egyesület április 20-27. között.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.