Ugrás a tartalomra

Egyesülhet a Szerb Haladó Párt és a Szerb Patrióta Szövetség

2021.05.05
19:35
2021.05.05
23:13
Forrás
Pannon RTV
A Szerb Haladó Párt elnökségi ülésén politikai, gazdasági és egészségügyi témákról egyeztettek - nyilatkozta Aleksandar Vučić.

Egyesülhet az Aleksandar Šapić vezette Szerb Patrióta Szövetséggel a Szerb Haladó Párt - egyebek mellett erről is beszélt Aleksandar Vučić az SZHP elnökségi ülését követően. A párt első embere és Szerbia államfője hozzátette, hogy az ezzel kapcsolatos első tárgyaláson személyesen is részt vesz majd. A Szerb Haladó Párt elnökségi ülésén politikai, gazdasági és egészségügyi témákról is egyeztettek. A koronavírus-járvány elleni védekezés és az immunizáció volt az egyik fő téma - mondta Vučić. Majd hozzátette, hogy péntektől járni fogja az országot, hogy felhívják a polgárok figyelmét a vakcináció fontosságára. Bízok abban, hogy folyamatosan javulnak majd az oltakozási adatok, hiszen ez a további fejlődés feltétele - fogalmazott az SZHP elnöke.

 „Járni fogjuk a terepet, járni fogjuk a falvakat, annak érdekében, hogy az oltakozás felgyorsítására hívjuk fel az emberek figyelmét. Ma már kicsit jobb a helyzet, mint tegnap, ami az oltakozást illeti. Bízok benne, hogy ez napról napra jobb lesz, mert ez az egész ország gazdasági fejlődésének feltétele, a gazdaság helyreállításának feltétele. Feltétel a cégek működéséhez, a növekedés tekintetében pedig versenybe szállhatunk a legfontosabb és legerősebb európai országokkal.”

Aleksandar Vučić
Szerb Haladó Párt

Most

11:14, Frissítve: 13:09

Gyulán gyűlnek össze a világ tűzoltói májusban

24. Nemzetközi Tűzoltó Csillagtúrára négy napon át, május 09-e és 12-e között várják nemcsak a szakmabelieket, hanem mindenkit, aki szeretne részt venni egy nagyszabású, attraktív és látványos programon.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.