Ugrás a tartalomra
Deutsch Tamás gratulál Ursula von Der Leyennek
MTI/Koszticsák Szilárd

Egységesen igennel szavazott a Fidesz-KDNP delegációja Ursula von der Leyenre

2019-07-17
11:23
2019-07-18
07:56
Forrás
Pannon RTV
Magyarország számára fontos, hogy az Európai Bizottság új elnöke meg kívánja védeni az Európai Unió külső határait és rendezni kívánja a viszonyokat Európa keleti és nyugati fele között.

Deli Andor, EP-képviselő, Fidesz-KDNP: „A frakciók mindegyike felé próbált egyfajta hívó szót küldeni annak érdekében, hogy a szavazatokat begyűjtse. Ugyanakkor, azt hiszem, hogy azok az üzenetek, amik nekünk fontosak, azok is benne voltak ebben a csomagban, legyen szó a külső határok védelméről vagy a kelet-nyugat európai viszonyrendszer rendezéséről. Jó üzeneteket hallhattunk tőle, és ezért is történt meg igazából az, hogy a Fidesz-KDNP delegáció egységesen megszavazta a jelöltet, Ursula von der Leyent.”

Ursula von der Leyen

Az új bizottsági elnök, aki novembertől veszi át a tisztséget a még hivatalban lévő Jean-Claude Junckertől, az egységes Európai Unióban látja a jövőt.

Fidesz-KDNP
Európai Parlament
Európai Bizottság
Ursula von der Leyen
elnökválasztás

Most

Népszerű

kokain por

Kokainfogás Röszkén

Százmillió forint értékű kokainfogás volt a röszkei határátkelőn – tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Pöcegödörbe dobta kisbabáját

Megölte újszülött gyermekét egy 25 éves nő az Apatin melletti Szondon. Sajtóinformációk szerint az anya a csecsemőt az udvarban található szennyvízgödörbe dobta.