Ugrás a tartalomra

Elégedetlen a 10-es közlekedési folyosó építésével a szerb kormányfő

2019.07.28
11:20
2019.11.14
11:27
Forrás
Tanjug, 021
Mindenkit az érdekel, hogyan repedhet meg az, ami új?

Megengedhetetlen, hogy két hónap alatt megrepedezzen a 10-es közlekedési folyosó útburkolata, ezért valaki felelni fog - mondta Ana Brnabić. A Grdelicai-szorosnál sérült az aszfalt. A szerb kormányfő ennek kapcsán kiemelte, nem az ő hatásköre, hogy kit kell felelősségre vonni, azzal majd az ügyészség foglalkozik. A helyzet nem katasztrofális, az útszakaszon senki sem sérült meg, és az autósoknak anyagi káruk sem keletkezett. Az Integral inženjering vállalat elnézést kért, és kijavították a 10-es korridoron keletkezett lyukakat. Az útburkolat felső rétegének sérülése az egész világon megszokott jelenség - mondják a kivitelező cégnél.

kormányfő
útburkolat
repedés
Grdelicai-szoros
felelősségre vonás
ügyészség
Integral inženjering
lyuk
kivitelező

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.