Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Elégedetlen a 10-es közlekedési folyosó építésével a szerb kormányfő

2019.07.28
11:20
2019.11.14
11:27
Forrás
Tanjug, 021
Mindenkit az érdekel, hogyan repedhet meg az, ami új?

Megengedhetetlen, hogy két hónap alatt megrepedezzen a 10-es közlekedési folyosó útburkolata, ezért valaki felelni fog - mondta Ana Brnabić. A Grdelicai-szorosnál sérült az aszfalt. A szerb kormányfő ennek kapcsán kiemelte, nem az ő hatásköre, hogy kit kell felelősségre vonni, azzal majd az ügyészség foglalkozik. A helyzet nem katasztrofális, az útszakaszon senki sem sérült meg, és az autósoknak anyagi káruk sem keletkezett. Az Integral inženjering vállalat elnézést kért, és kijavították a 10-es korridoron keletkezett lyukakat. Az útburkolat felső rétegének sérülése az egész világon megszokott jelenség - mondják a kivitelező cégnél.

kormányfő
útburkolat
repedés
Grdelicai-szoros
felelősségre vonás
ügyészség
Integral inženjering
lyuk
kivitelező
10-es közlekedési folyosó

Most

15:24, Frissítve: 17:02

Emelkedtek a koronavírus-számok

Növekszik a koronavírus miatt kórházban kezeltek száma Szerbiában, ahogyan a napi esetszám is egyre több - derül ki a friss adatokból. Antalfalván egyelőre kielégítő a járványügyi helyzet, de az oltakozási kedv alacsony.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.