Ugrás a tartalomra

Elégedetlen a szabadkai választások eredményével Maglai Jenő

2020.06.22
07:56
2020.06.22
15:43
Forrás
Pannon RTV
A Szabadka Polgári Mozgalma listavezetője azt mondta, hogy a hatalmi pártok a nagy mennyiségű pénznek, illetve a média ellenőrzésének köszönhetően teljesen bedaráltak mindenkit.

Elégedetlen a szabadkai választások eredményével Maglai Jenő. A Szabadka Polgári Mozgalma listavezetője azt mondta, hogy a hatalmi pártok a nagy mennyiségű pénznek, illetve a média ellenőrzésének köszönhetően teljesen bedaráltak mindenkit. A politikus hozzátette, hogy az ellenzék köztársasági, tartományi és helyi szinten is eltűnt - ez pedig a szerbiai demokráciának és az ország fejlődésének is rosszat fog hozni. Maglai a Szerb Haladó Pártnak és a Vajdasági Magyar Szövetségnek is gratulált az elért eredményeikhez.

Maglai Jenő, listavezető, Szabadka Polgári Mozgalma: „Úgy gondoljuk, hogy valójában nem igazán tükrözi ez az embereknek a véleményét meg az akaratát, de most ez van. Attól függetlenül, hogy a feltételek a választási kampányban messze nem voltak elfogadhatóak és nem voltak tisztességesek, attól függetlenül azt gondolom, hogy teljesen kibicsaklott a demokrácia, úgy Szabadkán, mint országos, vagy tartományi szinten. Úgy gondolom, hogy ez rossz eredményeket fog hozni mindenkinek, nem csak a Szabadka Polgári Mozgalmának, hanem más kisebb pártoknak is az elkövetkező időszakban, nagyon nehéz helyzetbe fogja őket hozni.”

Választások 2020
Maglai Jenő
Szabadka Polgári Mozgalma

Most

15:33

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 15:23

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.
13:59, Frissítve: 14:26

Az amerikai nagykövettel tárgyalt dr. Pásztor Bálint

A vajdasági magyarság helyzetéről és lehetőségeiről is szó esett Dr. Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke és Christopher Hill, az Amerikai Egyesült Államok belgrádi nagykövete közös megbeszélésén, Szabadkán.

Népszerű