Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Elégedetlen a szabadkai választások eredményével Maglai Jenő

2020.06.22
07:56
2020.06.22
15:43
Forrás
Pannon RTV
A Szabadka Polgári Mozgalma listavezetője azt mondta, hogy a hatalmi pártok a nagy mennyiségű pénznek, illetve a média ellenőrzésének köszönhetően teljesen bedaráltak mindenkit.

Elégedetlen a szabadkai választások eredményével Maglai Jenő. A Szabadka Polgári Mozgalma listavezetője azt mondta, hogy a hatalmi pártok a nagy mennyiségű pénznek, illetve a média ellenőrzésének köszönhetően teljesen bedaráltak mindenkit. A politikus hozzátette, hogy az ellenzék köztársasági, tartományi és helyi szinten is eltűnt - ez pedig a szerbiai demokráciának és az ország fejlődésének is rosszat fog hozni. Maglai a Szerb Haladó Pártnak és a Vajdasági Magyar Szövetségnek is gratulált az elért eredményeikhez.

Maglai Jenő, listavezető, Szabadka Polgári Mozgalma: „Úgy gondoljuk, hogy valójában nem igazán tükrözi ez az embereknek a véleményét meg az akaratát, de most ez van. Attól függetlenül, hogy a feltételek a választási kampányban messze nem voltak elfogadhatóak és nem voltak tisztességesek, attól függetlenül azt gondolom, hogy teljesen kibicsaklott a demokrácia, úgy Szabadkán, mint országos, vagy tartományi szinten. Úgy gondolom, hogy ez rossz eredményeket fog hozni mindenkinek, nem csak a Szabadka Polgári Mozgalmának, hanem más kisebb pártoknak is az elkövetkező időszakban, nagyon nehéz helyzetbe fogja őket hozni.”

Választások 2020
Maglai Jenő
Szabadka Polgári Mozgalma

Most

11:28, Frissítve: 11:37

Egy napra elegendő a vértartalék Szerbiában

Mirjana Knežević, a Szerbiai Vérátömlesztési Intézet munkatársa azt mondta, a műtétek megnövekedett száma miatt jelenleg csak egy napra elegendő vértartalék van az intézetben, ami aggodalomra ad okot.

Népszerű