Ugrás a tartalomra
Bilincs
Pixabay

Elengedtek öt tüntetőt

2019-03-20
11:31
2019-03-20
11:39
Forrás
Tanjug
Szabadlábra helyezték azokat, akiket a Szerbiai RTV székházának elfoglalásakor vett őrizetbe a rendőrség - írja a Tanjug hírügynökség.

Milan Marinović, a Szabálysértési Bíróság elnöke elmondta, az intézmény az öt személy esetében megszüntette az első fokú eljárást, és elrendelte annak megismétlését.

Korábban a Belgrádi Felső Bíróság a meghallgatást követően szabadlábra helyezett további három személyt, akik részt vettek a szerb közmédia székházába való behatolásban.

Ezt megelőzően Aleksandar Vučić szerb elnök a letartóztatottakkal kapcsolatban elmondta, várhatóan szabadlábra helyezik őket, mert igazából nem ők a felelősek a székház elfoglalásáért, hanem a felbujtók. Az ellenzéki pártok vezetői még vasárnap este közölték, amennyiben nem engedik szabadon a szombaton este őrizetbe vett személyeket, újabb tiltakozások következnek.

tüntetés
Belgrád
Szerbiai RTV

Most

22:43, Frissítve: 22:48

Ezüstérmes a kardozó Szatmári András

A budapesti olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokság csütörtöki fináléjában a dél-koreai Oh Szang Uk 15-12-re győzött, ezzel övé lett az aranyérem.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.