Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Idei Sándor

Elfogadta a szerb kormány a 2021-es költségvetés módosításának indítványát

2021.04.15
21:30
2021.04.15
21:39
Forrás
Közlemény
Ennek alapján a büdzsé 20 milliárd dinárral növekszik. Ezt a pénzt a Covid-19 járvány gazdasági következményének enyhítésére és tőkebefektetésekre fordítják.

Emellett arról is döntöttek, hogy az idegenvezetők számára két minimálbért biztosítanak júliusban és augusztusban. Ezt a segítséget megkapják a vendéglátóiparban és turizmusban dolgozók is minden olyan dolgozóra, akik után 2020 decemberében befizették a járulékokat. Vissza nem térítendő támogatásban részesül 3100 önálló művész is, ugyancsak két minibálbér összegével. Azok a munkanélküliek pedig, akik a mai nappal bezárólag szerepelnek a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat nyilvántartásában, 60 eurós segélyben részesülnek. Ez utóbbira nem kell külön jelentkezni, a szolgálat továbbítja a szükséges adatokat a Postatakarék Bankba, ahol a támogatás kifizetése történik majd.

kormány
költségvetés
elfogadta
módosítás

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.