Ugrás a tartalomra
FoNet/AP

Elfogadták a pornófilmet a parlamentben néző köztársasági képviselő lemondását

2023.02.08
13:08
Forrás
FoNet, 021.rs
A Szerbiai Képviselőház Adminisztratív Bizottsága mai ülésén fogadta el a 65 éves Zvonimir Stević szocialista képviselő lemondását.

A bizottság ezután javaslatot tett a parlamentnek, hogy állapítsa meg a képviselő mandátumának megszűnését.

Stević azután mondott le, hogy a médiában olyan képek jelentek meg róla, hogy a Koszovóról szóló rendkívüli parlamenti ülésen felnőttfilmet néz.

képviselő
lemondás

Most

16:27, Frissítve: 16:57

Új kutat fúrnak Csantavéren

A régiek már elavultak, ezért december óta egy újat fúrnak, amely beüzemeltetése a nyár végén esedékes. A helyieknek egyébként szerencséjük van, mert a település talajában jó minőségű vízre lehet bukkanni, amely nem tartalmaz arzént.
15:02, Frissítve: 16:24

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 16:25

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.