Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Idei Sándor

Elítélik a Zlatibor Lončart sértő falfirkákat

2021.11.25
10:41
2021.11.25
10:50
Forrás
Pannon RTV
A Vajdasági Klinikai Központ pszichiátriai klinikájának falán sértő tartalmú grafiti jelent meg a miniszter magán telefonszámával.

Mélységesen elítéli a tartományi kormány Zlatibor Lončar egészségügyi minisztert sértő falfirkákat, melyeket a Vajdasági Klinikai Központ egyik épületére írtak fel. A szidalmakkal és privát telefonszámokkal ellátott graffiti felhívás egy olyan férfi nyilvános meglincselésére, aki másokkal együtt arra törekedett, hogy a korábbinál jobb egészségügyi ellátást biztosítsanak a polgároknak, és hogy a többi országnál felkészültebben védekezzenek a koronavírus ellen – áll a tartományi kormány közleményében.

A tartományi kormány az elkövetők mihamarabbi elfogására szólította fel az illetékes szerveket. Mint ismeretes a Vajdasági Klinikai Központ pszichiátriai klinikájának falán sértő tartalmú grafiti jelent meg Zlatibor Lončar egészségügyi miniszter magán telefonszámával, erre reagált a tartományi kormány.

Zlatibor Lončar
falfirka

Most

15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:40, Frissítve: 14:48

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, magyar emberi erőforrások minisztere Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
14:18, Frissítve: 14:30

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű