Ugrás a tartalomra

Ellenőrzést tartott a belvárosi rendőrkapitányságon Orbán Viktor

2020.11.18
12:56
2020.11.18
13:08
Forrás
MTI
Előzetes bejelentés nélküli ellenőrzést tartott a magyar miniszterelnök a budapesti V. kerületi rendőrkapitányságon - a szemléről videót osztott meg közösségi oldalán.

Az operatív törzs kora reggeli ülése után a magyar kormányfő Balogh János országos rendőrfőkapitánnyal indult az ellenőrzésre, melynek során Paál Péter György kapitányságvezetőtől jelentést hallgattak meg a kijárási tilalom és a maszkviselés szabályainak betartásával kapcsolatban.

A videóban elhangzik, hogy az éjszaka több mint száz főt ellenőriztek a belvárosi rendőrök, "több mint 10 ember" sértette meg a kijárási tilalmat, a maszkhasználat szabályainak megsértése miatt pedig egy feljelentést tettek. A rendőrkapitány arról tájékoztatta a miniszterelnököt, hogy tapasztalatai szerint egyre többen tartják be a szabályokat. Orbán Viktornak a videóban hallható összegzése szerint a magyarok önképe az, hogy sok a fegyelmezetlen ember, meg az egyénieskedés, "de most nem ezt látjuk".
 

előzetes
bejelentés
nélküli
ellenőrzés
rendőr
rendőrkapitányság
Orbán Viktor
Budapest

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.