Ugrás a tartalomra

Ellenzéki tüntetés Belgrádban

2017.10.06
21:15
2024.03.19
08:51
Forrás
Tanjug, Blic
A demonstráción Saša Janković, Vuk Jeremić, Boris Tadić, Aida Ćorović és Sanda Rašković Ivić is részt vett.

Őrizd meg a szabadságot, illetve a Tisztességes választásokért elnevezéssel szervezett tüntetést az ellenzék Belgrádban. A demonstráción Saša Janković, Vuk Jeremić, Boris Tadić, Aida Ćorović, Sanda Rašković Ivić is részt vett. Az eseményt a Szabad Polgárok Mozgalma szervezte. A tüntetés célja az volt, hogy megteremtődjenek a feltételek a tisztességesen zajló választásokra, valamint a szabad választásra. Nemrégiben ennek a mozgalomnak a tagjai kérdőjelezték meg a közelgő belgrádi választások szabályszerűségeit. Az összegyűltek zászlókkal és sípokkal érkeztek a térre. A tüntetés egy óra hosszáig tarott. 

Szerbia
ellenzék
tüntetés
Őrizd meg a szabadságot

Most

16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.
15:56

Adománydobozt, mobiltelefont is loptak

A szabadkai rendőrkapitányság munkatársai a zombori rendőrséggel együttműködve letartóztatták a 2001-es születésű szabadkai V.P.-t és az 1995-ben született Apatin környéki N.M.-et, minősített lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.