Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Elmélyülő kapcsolat Újvidék és Lendva között

2021.05.28
13:35
2021.05.28
14:06
Forrás
Pannon RTV
Újvidék és Lendva kapcsolatának elmélyítéséről tárgyalt a tartományi székvárosban Magyar János.

Lendva község polgármestere ellátogatott a Vajdasági RTV új székházába is, ahol egyeztetett Guszton Andrással,, a Vajdasági Rádió magyar műsorának főszerkesztőjével, Vojvodić Ágnessel, az Vajdasági Televízió magyar műsorainak főszerkesztőjével, valamint Agárdi Gáborral, a Pannon RTV igazgató-helyettesével. Magyar János polgármester kiemelte, hogy a lendvai és a vajdasági szerkesztőségek között tovább kell folytatni az együttműködést. Hangsúlyozta, hogy mivel a történelem összeköt bennünket, kizárólag akkor haladhatunk előre, ha ismerjük múltunkat, és nem követjük el elődeink hibáit.

Magyar János
Újvidék
Lendva
Guszton András
Vojvodić Ágnes
Agárdi Gábor
Vajdasági RTV
Vajdasági RTV székház

Most

22:42

Finisben Németországban a választási kampány

Utolsó hetéhez érkezett a német választási kampány, amelynek nagy kérdése, hogy ki lesz Angela Merkel utódja, de talán még ennél is fontosabb, hogy milyen pártok fogják alkotni a következő kormánykoalíciót Berlinben.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.