Ugrás a tartalomra

EU-Szerbia: két nagyon fontos tárgyalási fejezet nyílik meg

2017-06-19
18:05
A csatlakozási fejezetek megnyitásának üzenete, hogy Szerbia stabil ország - jelentette ki Jadranka Joksimović
A csatlakozási fejezetek megnyitásának üzenete, hogy Szerbia stabil ország - jelentette ki Jadranka Joksimović. Az európai integrációért felelős szerb tárca nélküli miniszter hozzátette, hogy kedden megnyitásra kerül még két tárgyalási fejezet, és ezzel Szerbia üzeni, hogy stabil ország, amely reformokat hajt végre különböző területeken. Mint mondta, két nagyon fontos tárgyalási fejezet nyílik meg, a 7-es, amely a szellemi tulajdonra, és a 29-es, amely a vámunióra vonatkozik. (Vajdaság MA)
EU
szerbia
csatlakozás
fejezet

Most

21:28, Frissítve: 22:10

Összeért a híd két íve

Összeértek a mederhíd ívei, s tizennyolc év után újra átível a Dunán az újvidéki Žeželj-híd. Egyelőre csak gyalogosan lehet átkelni rajta a folyón Újvidék és Pétervárad között.
20:37, Frissítve: 21:06

Citeratalálkozót tartottak Adorjánon

Az idén harmadik alkalommal rendezték meg a „Szól a citera” elnevezésű citeratalálkozót Adorjánon. A szervező Szőke Tisza Művelődési Egyesület mellett még hét csoport lépett színpadra.

Népszerű

Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő
rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.