Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Kétsebességes Európa vagy teljes jogú tagság?
2022-05-24; 20:31

Nem veszélyezteti Szerbia az Európai Unió felé eddig megtett útját az Európai Politikai Közösség megalakításának javaslata - mondta Deli Andor, EP-képviselő a Közügyekben.

Mit hozhat Európába a globális felmelegedés?
2022-03-22; 18:05

Növekvő hőség, szárazság, csökkenő mezőgazdasági termelés, vízhiány és áradások, ezek a kulcskockázatok, amikkel meg kell küzdenie Európának az Éghajlatváltozási Kormányközi Testület jelentés szerint, ha tovább melegítjük a kibocsátásokkal a légkört.
Fotó Videó

Drágulási hullámmal néz szembe Európa
2022-03-14; 20:15

Szinte minden drágul, elsősorban az élelmiszer és a közszükségleti cikkek árai emelkednek folyamatosan. Nincs ez másként Szerbiában sem.

Most

07:45, Frissítve: 08:01

A szeretetet is beledagasztják a buckai lángosba

Tíz év alatt több mint tízezer kisütött lángos, és a bevételből megvalósított megannyi segítség a hátrányos helyzetűeknek és a rászorulóknak. Ez az idén jubiláló tizedik buckai jótékonysági lángosfesztivál eredménye.
20:40, Frissítve: 08:04

Csaknem 40 fokkal köszöntött be a július

36-37 Celsius fokos meleggel köszöntött be a július. Jó hír viszont, hogy már csak pár napig kell kibírni a kánikulát, a jövő hét elején enyhe lehűlés érkezik térségünkbe. Nem szakad meg azonban a strandolós idő.
19:22, Frissítve: 20:12

Ég a fenyőerdő Miskolc közelében, a Bükkben

Már mintegy száz hektárnyi területen ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.